Rólunk

Köszöntöm Honlapunkon!


Cégünk 2011-ben alakult egy sikeres cégcsoport tagjaként azon indíttatásból, hogy meglévő és leendő ügyfeleink felmerülő piaci igényeit minél magasabb színvonalon elégítsük ki.


Cégünk fő tevékenysége az üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás, pályázatírás, pályázati előtervezés mellett, lakberendezési tervezés, dizájn és egyedi bútortervezés, iroda helyiségek berendezése, vezetői és egyéb irodák, recepciók, ügyfélterek, egészségügyi és kulturális intézmények, berendezése, eszközellátása.


Tevékenységi területeink közé a közintézményekkel való aktív együttműködés tartozik, mint például  önkormányzati étkeztetési fejlesztések előkészítése és kivitelezése; iskolák, óvodák és bölcsődék berendezése- fejlesztő és egyéb taneszközökkel való teljes körű ellátása; irodaeszközök biztosítása.


Meggyőződésünk, hogy vállalkozásunk akkor lehet hosszú távon sikeres, ha tevékenységünket megfelelő szakértelemmel végezzük, törekedve arra, hogy üzletfeleinkkel való együttműködés teljes megelégedéssel záruljon. Ezért kivitelezéseinknél a legújabb, legmodernebb alapanyagokat és technológiákat alkalmazzuk, naprakész információkat biztosítunk minden ügyfelünk részére.


A felmerülő igényeket az ötlet megszületésétől kezdően a megvalósítást követő elszámolások lezárásáig, menedzselve tudunk segítséget nyújtani ügyfeleink számára, számos belföldi és külföldi beszállítópartnerrel együttműködve.


Fekete József
ügyvezető igazgató