Szolgáltatásaink

Bútorok

Cégünk, tevékenysége kiterjed a kórházi, iskola, iroda, lakás és konyhabútorok kereskedelmére, azon szándékkal, hogy meglévő és leendő ügyfeleinket segítsük és maximálisan kiszolgáljuk. Az értékesítést központosított közbeszerzés keretében is tudjuk bonyolítani.

Vállaljuk a speciális ötletek, elképzelések megvalósítását saját gyártású bútorokkal is, mint például vezetői bútorok, középvezetői bútorok,  operatív bútorok, térelválasztók, tárgyalók, recepciók, fém irodabútorok, szállodai bútorok, ülőbútorok, kórházi bútorok, speciális gyógyászati bútorok. Kérésre, látványterv készítése.

 

Az irodabútorok kiválasztásánál fontos szempont a megfelelő ergonómiai kialakítás, az esztétikus megjelenés.

 

A „hagyományos” iskolabútorok mellett szállítani tudunk kollégiumi és laboratóriumi bútorokat, könyvtári berendezést, valamint saját gyártású egyedi megoldásokat: padok, asztalok, székek,  szekrények, polcok, táblák.

 

Az iskolabútorok beszerzésében fontos a költségkímélő megoldás, de fontos szempont a strapabíróság, az ergonómia, és az esztétikus kivitelezés is.

 

Lakás és konyhabútorok valamint egészségügyi intézmények bútorozása egyedi igényeknek, elképzeléseknek megfelelően, helyszíni felmérést követően, egészen a komplett berendezésig.

 

Mindegyik kategóriában szolgáltatásaink tartalmazzák a tanácsadást, felmérést, tervezést, szállítást, szerelést.